Glutenvrij , Biologisch en/of Vegetarisch

Bij het Snack en Steak “HUUS” zijn we dol op biologisch eten. Het is lekkerder, beter voor het milieu, goed voor de boeren in eigen land en vooral goed voor ons lichaam.

Waarom biologisch? We zetten de zaken nog even voor je op een rijtje. Biologisch eten doe je om de volgende redenen:

Biologisch eten heeft meer smaak. Biologisch is goed voor het milieu (duurzaam). Biologisch vlees is diervriendelijk. Het komt van dieren die een goed leven hebben gehad.

Vaak zijn biologische producten streekproducten. Dat betekent dat we door biologisch te eten de boeren in de omgeving een handje helpen.

Bij biologische ingrediënten wordt geen gebruik gemaakt van genetisch gemanipuleerde organismen of daarvan afgeleide producten.

Het woord ‘biologisch’ is wettelijk beschermd. Eet je biologisch, dan ben je dus verzekerd van gecontroleerde kwaliteit. Biologisch voedsel is gezonder voor ons lichaam.

De keuze menu’s bij het Steak “HUUS” zijn vooraf samengesteld, compleet, duidelijk en voordelig. De prijzen van de menu’s kunnen wij laag houden omdat het “HUUS” elke dag vlees, groentes en salades vers laat aanleveren. We vermijden grote voorraad. Mocht u speciale wensen hebben, een dieet of allergieën laat het ons vooraf weten.

Bij het Snack “HUUS” kunt u ook (mits vooraf aangegeven) terecht voor de biologische lijn glutenvrije, en/of vegetarische producten.

 

 

Klik hier voor de actie van de week

 

Gastenboek

  • 26-12-2020 - Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar. Huus, bedankt. lees meer
  • 19-09-2020 - Vanavond heerlijk gegeten, gastvrije mensen. Absolute aanrader, de kok weet...  lees meer
  • 30-08-2020 - Vanavond hebben wij heerlijk gegeten . Goede porties voor een...  lees meer
Plaats een bericht

© 2017 - 2021 Huus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel